Tel:  0597-531088

Email: info@ewgs.nl

Onderhoud kunststof

Kunststof kozijnen, deuren, daklijsten en dakgoten zijn niet geheel onderhoudsvrij. Wilt u het kunststof mooi houden is het verstandig dit regelmatig te reinigen en periodiek te onderhouden. Zo behoudt het kunststof de kleur en glans. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Wij adviseren uw kunststof  één maal per jaar te (laten) reinigen met een speciaal onderhoudsmiddel. Zo 'n onderhoudsmiddel voorkomt dat vuil hecht op de ondergrond waardoor het langer netjes blijft. Kunststof in diepe vochtige schaduw kan beter twee maal per jaar worden onderhouden. Onderhoud voorkomt intrekken van vuil en inwerking van zonlicht met als gevolg verkleuring en verbleking van het kunststof.

Wij werken met een onderhoudsmiddel op oliebasis. Dit trekt dieper in het kunststof en beschermt daarom beter. Het hoeft niet uitgepoetst te worden, zoals was. Het resultaat is een mooie glans en verdieping van de kleur. Indien u gekleurd kunststof heeft dat de oorspronkelijke kleur terug krijgt als het nat is, kunnen wij het onderhoudsmiddel op oliebasis van harte aanbevelen. De resultaten zijn dan vaak verbluffend.

Aluminium kan op dezelfde manier worden onderhouden als kunststof.

Nieuw: NitoCoat

Unieke 1 componenten coating die verweerde en fletse coating- en verfsystemen ophaalt. Kunststof, aluminium, trespa en RVS ziet er weer uit als nieuw. De levensduur is 5 - 10 jaar en in die tijd blijft het oppervlakte er ook uit zien als nieuw.

Af en toe eenvoudig reinigen met een doekje, het vuil veeg je er zo af.

Vraag nu een offerte aan!