Tel:  0597-531088

Email: info@ewgs.nl

Schoonmaak woningen en kantoren

Trappenhallen
Het is veelal handig om glazenwassen en schoonmaakonderhoud van trappenhallen bij één bedrijf onder te brengen. Zo is het schoonhouden van bijvoorbeeld een appartementencomplex het beste op elkaar afgestemd en worden misverstanden voorkomen.
Het onderhoud van trappenhallen omvat onder meer het schoonhouden van de vloer, spinrag verwijderen, richels stofvrij houden, vingertasten van deuren en ramen verwijderen, de lift schoonhouden en indien nodig het onderhouden van de keldergangen.

Kantoren
Wij hebben verschillende kantoren in onderhoud en daarom ook hier geruime ervaring mee. Goed onderhoud betekent bijhouden van vloeren en schoonhouden van oppervlakten. Wij streven ernaar goede betrouwbare kwaliteit te leveren.

Woningen schoon opleveren
Nadat een woning is opgeleverd door een bouwbedrijf of vorige bewoners is er soms erg veel schoon te maken. Indien u hier zelf geen tijd voor heeft kunt u contact opnemen voor een offerte, desnoods op hele korte termijn.

Vloeronderhoud
Sommige vloeren hebben voor hun behoud periodiek onderhoud nodig. Denk hierbij aan marmoleum en linoleum vloeren. Deze dienen regelmatig in de was gezet te worden voor een glans- en beschermlaag. Daarnaast hebben we apparatuur om vloerbedekking te reinigen.
Wij hebben geruime ervaring met vloeronderhoud en kunnen u uitleg geven over alle mogelijkheden voor het onderhoud van uw vloer.